Резервирай
Резервирай

Локация

Хотелски комплекс Sunrise се намира в северната част на най-големия български, черноморски курорт – Слънчев бряг. Разположен е там, където морето среща планината и се радва на уникален микроклимат – свеж, планински бриз разхлажда горещите морски дни. 


Най-близкото летище, в Бургас, се намира само на 35 км. На 30 до 40 км са и някои от най-големите молове и разкошната морска градина на най-големия град по южното ни черноморие. 
Гостите на комплекса могат да стигнат бързо и лесно до един от най-древните градове в света – Несебър. Романтичният стар град, запазените през вековете църкви, прекрасните гледки, археологическият и етнографският музей, пристанището, магазинчетата на местните занаятчии – в Несебър има за всекиго по нещо. 


Избирайки почивка на морето в хотелски комплекс Sunrise, избирате множество възможности за различни и все прекрасни преживявания. 

 

Летище Бургас

Летище Бургас се намира на 35 км от хотелски комплекс Surise. По предварителна заявка ние можем да ви осигурим летищен трансфер от и до хотела. Това ви гарантира максимално спокойно и комфортно пристигане. 
До комплекса можете да стигнете също с автобус от Бургас до Слънчев бряг, с такси, с нает или личен автомобил. 


Карта

 

Маршрут от София до Комплекс Сънрайз, Слънчев бряг

 

Маршрут от Варна до Комплекс Сънрайз, Слънчев бряг