Резервирай
Резервирай
Забележителности

Възползвайте се от прекрасното местоположение на хотел Sunrise и курорта Слънчев бряг. Посетете очарователния Созопол, стария Несебър и аристократичния Бургас с неговата прекрасна морска градина. В самия курорт можете да се забавлявате в аквапарка на Слънчев бряг или в Роял бийч мол. 

Ако имате нужда от допълнителна информация или помощ, за да организирате разходката си до Несебър и Созопол, обърнете се към служителите на рецепция. Те ще ви помогнат с удоволствие. 

image
Един от най-красивите и древни градове по нашето черноморие се намира съвсем близо до Слънчев бряг.
Църквите са важна част от облика и културния живот на Несебър. Може да разгледате руините на издигнатата през IV век „Св. София“.
image
image
Шопингът с приятели или с любимия човек, съчетан с разточителен обяд, бъбрене на кафе или разкрасителни процедури, е съществена част от добрата почивка. ...

Опознайте някои то най-красивите места по българското черноморие. Посетете стария Несебър, разходете се по калдъръмените улички на стария Созопол, потопете се в очарованието на Бургас и стотиците възможности за забавление, които предлага. Отдайте се на шопинг или заведете цялото си семейство на аква парк. 

Ние ще направим всеки ваш момент...
уникален ~